La cesta está vacía
FEM I DESFEM

FEM I DESFEM

Teatro para niños y niñas > Teatro
Del 06/11/2021 al 07/11/2021

Desde: 6 € 8 €

resumen

El MISSATGE que transmet l%u2019obra és: REDUÏR, REUTILITZAR I RECICLAR (Les 3R de l%u2019ecologia). Donant suport a les diferents iniciatives i campanyes de reducció de residus que s%u2019estan realitzant als municipis i que tenen efectes mesurables en la resposta de la ciutadania.


 

Compartir publicaciónAquesta obra és una eina de conscienciació sobre la importància de les accions individuals per aconseguir un efecte global. Els actors se serveixen del joc per provocar les rialles, juguen a ser personatges i manipulen titelles per promoure la sensibilització ciutadana envers la reducció de residus i la recollida selectiva.
Amb un llenguatge proper reforcem el compromís mediambiental dels espectadors i fomentem la reflexió personal sobre els nostres propis hàbits. Divertint-se, integrem coneixements i encomanem a altres persones, com amics i familiars, l’entusiasme per aquestes accions i la implicació efectiva en la recollida i separació de residus.
A través de situacions quotidianes sensibilitzem envers el problema de la gestió dels residus, entendre’m les implicacions locals i globals i reconeixerem la necessitat del reciclatge com a últim recurs en una cultura de sostenibilitat.
Un consumidor crític és la base de la conscienciació des del punt de vista ecològic.

INTÈRPRETS
Conxi Doménech i Rubén Mira

TEXT
Jordi Peidro

DIRECCIÓ
Pepa Miralles

  

ESPECTÁCULOS DESTACADOS